Hot!!! Vals – Smiley

Usor, usor a inceput sezonul nuntilor din 2018 si deja o melodie se detaseaza cand vine vorba ce sa alegem pentru dansul mirilor: Vals – Smiley si Feli ” M-a lăsat să conduc, fără să știm de următorul pas 1,2,3, stâng, drept, stâng, a dat-o din greșeală in vals, vals, vals…

Citeste mai mult

Terapie prin TANGO

Tango-ul este un dans ce a luat nastere ca un dans social, la fínele secolului XIX, in zona Buenos Aires si Montevideo, avand ca principal obiectiv apropierea oamenilor. In timpul dansului, se creaza o atmosfera placuta, oamenii se simt bine, dar, totodata, prin profunzimea miscarilor, ia nastere

Citeste mai mult

Opt beneficii pe care le poţi avea dacă alegi DANSUL ca activitate fizică

Dansul a fost din timpuri străvechi o formă de eliberare a energiei, o descărcare prin artă, ritm, trăiri. Se ştie şi că dansul poate contribui la scăderea în greutate, însă există multe alte beneficii ce nu pot fi atinse cu alte tipuri de exerciţii fizice.
Dansul, este unul dintre cele mai bune moduri de a te menţine în formă, deoarece se lucrează multe grupuri de muşchi în acelaşi timp. În plus, la cursurile de dans exerciţiile sunt astfel concepute pentru a se mula perfect pe ritmul muzicii, ceea ce consider că este o provocare suplimentară pentru fiecare.

Citeste mai mult

STUDIU: Care sunt mişcările de dans care le pot cuceri pe femei

Echipa condusă de Nick Neave de la Universitatea Northumbria din Newcastle a filmat 19 bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani care au dansat pe o melodie disco. Niciunul dintre bărbaţi nu era dansator profesionist şi fiecare a fost filmat cu o cameră 3D. Cercetătorii au creat câte un avatar dansatorilor pentru ca cele 37 de femei care au vizionat clipurile să nu fie influenţate de aspectul fizic şi îmbrăcămintea bărbaţilor.

Citeste mai mult

Alerg, deci exist!

Nu există om să nu se simtă bine când aleargă. Pare o exagerare, dar dacă nu vă simţiţi bine e un semn că o faceţi prea repede sau prea încet în raport cu forma fizică pe care o aveţi.Oamenii sunt definiţi de alergare. Superioritatea noastră faţă de celelalte vieţuitoare a fost dată de alergare. Pe o distanţă de 50 de kilometri, omul e cel mai rapid mamifer.

Citeste mai mult

Merengue

Merengue este un dans folcloric dominican considerat drept dansul naţional dominican.Greutatea corpului se muta de pe piciorul drept pe piciiorul stang.Pasii se fac in patru timpi, stangul pe 1 si 3, dreptul pe 2 si 4.

Citeste mai mult