Dansul Mirilor

 

Dansul mirilor are o conotatie diferita pentru fiecare cuplu. De aceea, impreuna, vom alege o coregrafie de dans care sa cucereasca invitatii, sa ofere un spectacol memorabil si sa sublinieze personalitatea voastra..

Ne adaptam pentru a crea coregrafii potrivite pentru orice stil de dans (vals lent, vals vienez, tango, salsa, rock and roll, blues) sau combinatii intre mai multe stiluri de dans. Puteti vedea un exemplu de coregrafie Apasa Aici 

Alegerea melodiei va apartine. In cazul in care nu ati decis inca, vom lucra impreuna pentru a gasi o melodie care sa se potriveasca perfect momentului vostru special..

Cat dureaza  o sedinta particulara de dans pentru nunta?

60 minute, durata optima pentru  o pereche care invata sa danseze la cursuri de dans pentru nunta. ( Apasa Aici pentru a vedea filmari de la orele de dans )

Cat costa cursurile de dans pentru nunta ?

O singura sedinta : 250 lei/cuplu

Pachet 3 sedinte : 550 lei  Pentru cuplurile in criza de timp
Veti invata sa va sincronizati in pereche, abordam figuri simple pe care sa le dansati fara stres, ideal pentru melodii lente.

Pachet 6 sedinte : 1100 lei  840 lei  Recomandat, daca vrei ca dansul sa iasa EXCEPTIONAL
Abordam si figuri de complexitate medie, devenim creativi iar dansul vostru o sa-i impresioneze pe invitati. Pachet ideal pentru vals, blues, colaj de 2 melodii sau alte stiluri de dans dorite de voi. Veti primi si un VOUCHER 10% Reducere Cofetaria Cannelle

Pachet 8 sedinte : 1400 lei   1000 lei  Invatam sa dansam pe mai multe stiluri de dans
Putem aborda figuri/coregrafii complexe, plus invatam pasii de baza pentru alte stiluri de dans la cererea voastra. Veti primi si un VOUCHER 10% Reducere Cofetaria Cannelle

CADOU ! In cadrul pachetelor de 6 si 8 sedinte veti invata dansuri latino si dansuri populare. Aceste servicii costa 300 lei dar voi le primiti cadou din partea noastra.

ATENTIE ! Sunteti singuri in sala cu instructorul. Doar asa puteti beneficia de o coregrafie unica si personalizata.

Toate pachetele includ urmatarele servicii :

  • Antrenamentele pot fi filmate pentru a va ajuta in corectarea greselilor cand repetati singuri acasa.
  • Prelucrarea si realizarea colajului de melodii daca este necesar (  mix de melodii, schimbari de tempou, adaugare efecte Dj )
  • Consultanta in alegerea melodiei potrivite voua .

Numarul de sedinte poate creste in functie de complexitatea coregrafiei cerute. Din experienta acumulata in timp si modului de a va transmite informatia va garantam ca intr-un numar de 6 sedinte veti dansa bine o coregrafie de vals vienez sau vals lent ( genurile de dans cele mai solicitate de catre perechiile care se pregatesc de nunta).

Unde se tin lectiile de dans ?

Va punem la dispozitie 7 sali de dans:  
-> vezi harta <-

Sectorul 1 ( La intersectia str.Turda cu bld.Ion Mihalache )

Sectorul 2 ( Zona Dna.Ghika )

Sectorul 3 ( Metrou Piata Muncii + in zona Titan vis-a-vis de policlinica Titan )

Sectorul 4 ( La intersectia str.Nitu Vasile cu bld.Brancoveanu )

Sectorul 5 ( Calea Rahovei nr.301 )

Sectorul 6 ( Str.Centurii nr.4, zona Lujerului )

Cum se face plata ? Plata pachetului de 3 sau 6  sedinte se face integral la prima sedinta.

Cu cat timp inainte de nunta trebuie sa incepem lectiile de dans ?

Recomandam ca lectiile de dans sa fie incepute cu 1-2 luni inainte de nunta. Astfel vei avea timp suficient sa exersezi coregrafia si vei arata natural pe ringul de dans. Am avut elevi care au venit si cu o saptamana sau chiar cu cateva zile inainte de nunta, s-au descurcat exemplar, dar efortul lor a fost putin mai mare.

Care este deosebirea intre Scoala de dans Firstdance si celelalte scoli care ofera lectii de dans ?

Va oferim ore de calitate, pregatim peste 300 de cupluri pe sezon, veti avea instructorul vostru in sala care va acorda toata atentia, nimeni altcineva nu va deranjeaza ca la orele de grup. Instructorii nostri sunt dansatori adulti activi cu numeroase concursuri si ore de pregatire luate cu antrenori campioni nationali in dans sportiv. In timp am dezvoltat metode eficiente de predare, asftel incat cu un minim de sedinte veti avea un dans calitativ ridicat. Vezi si echipa noastra de instructori. Citeste recenziile clientilor nostri.

Sunati pentru programare tel: 0726.006.694
Ne puteti scrie pe adresa de mail: firstdance001@yahoo.com, contact@firstdance.ro

Vino si asista la orele de dans, astfel de convingi de calitatea serviciilor noastre !!!!

Programul nostru este:  luni-vineri 18-23 ; sambata-duminica 10-23