Nuntile sunt un prilej de bucurie, de petrecere si voie buna, pentru toti participantii, nu doar pentru mirii care printr-o astfel de precere incep o noua viata, impreuna. In cautarile mele pe internet, am gasit un colaj de momente, trecute in revista de Huffington Post, de la cateva dintre petrecerile de nunta organizate in acest an, momente constand in discursuri interesante, coregrafii care si-au propus sa imite pe unul sau altul dintre cantaretii internationali, flash-mob-uri tematice, clipe inedite care vor fi imortalizate de camerele de luat vederi sau aparatele de fotografiat si care vor ramane, mult timp, in memoria invitatilor.

Mi-am dorit sa impartasecs cu voi cateva dintre aceste momente. Va invit, deci, sa vizionati clip-urile de mai jos:

Acest mire din Florida si-a data toata silinta sa-i faca o surpriza proaspetei sale sotii, cu ajutorul cavalerilor de onoare. I-a luat ceva timp sa invete miscarile pe care tanarul star, justin Bieber, le face pe parcursul piesei piesă „Baby”. Daca sunt amandoi fani ai acestui cantareti, atunci, cu siguranta, momentul a fost un succes total.

Acest flash-mob ce reda o secventa din “Les Miserables”, pus la punct la nunta unui cuplu danez mi se pare foarte reusit. E drept ca trebuie sa dispui de “actori” cu ceva calitati vocale pentru acest momento, dar cred ca e ceva inedit si demn de retinut.

 

 

Hai la cursurile noastre de dans : http://firstdance.ro/