Toți clienții care optează pentru pachetele de 6 sau 8 ședințe vor beneficia de un bonus special: un voucher cu 10% reducere aplicabil la orice achiziție de la Cofetăria Cannelle.

Suntem specializați în crearea unor dulciuri deosebite și elegante, adaptate perfect pentru evenimentele dumneavoastră speciale. Fie că este vorba despre o nuntă romantică, o petrecere de botez înduioșătoare, o aniversare memorabilă sau orice altă sărbătoare importantă, suntem aici să vă încântăm cu arome divine și designuri deosebite.

Fiecare tort, prăjitură sau desert este creat cu pasiune și atenție la detalii, punând accentul pe gustul rafinat și aspectul impecabil. Cu ingrediente proaspete și o abordare creativă, ne străduim să aducem bucurie și să transformăm fiecare moment într-o amintire dulce și memorabilă.

Vă invităm să ne contactați și să ne povestiți despre visul dumneavoastră pentru evenimentul special. Echipa noastră de experți în cofetărie va lucra împreună cu dumneavoastră pentru a crea un meniu personalizat, care să îndeplinească toate dorințele și să surprindă plăcut pe toți invitații.

Pagina de Facebook: Cannelle

Pagina de Instagram: Cannelle

Telefon: 0723143001

Vă garantăm o experiență dulce de neuitat, unde fiecare gust și fiecare detaliu contribuie la farmecul unic al evenimentului dumneavoastră!