O data ce ai luat decizia de a te initia in tainele dansului, e important sa petreci putin timp cautand cu atentie scoala de dans potrivita pentru tine si nevoile tale. Mai jos ti-am pregatit o lista cu pasii pe care ii poti urma pentru a-ti da seama ce cursuri de dans vor fi perfecte pentru tine:

1. Hotaraste-te care este stilul de dans pe care ti-ar placea sa-l inveti

Te simti mai atrasa de ritmurile latino – senzuale si exotice, te visezi valsand la un bal in Viena sau poate te fascineaza tango-ul?

2. Fa o lista cu scoli de dans

Poti apela la google sau la anunturile din Pagini Aurii. Selecteaza scolile care ofera serviciile pe care ti le doresti si care indeplinesc criteriile tale: locatie, preturi, orarul cursurilor.

3. Intalneste-te cu profesorul de dans

Stim cu totii ca nu-ti poti alege parintii, sau invatatorea din clasele primare, dar in mod sigur poti si trebuie sa-ti alegi singura instructorul de dans. Este foarte important sa fie o persoana cu care sa simti ca poti comunica si in prezenta caruia sa te simti bine. Alegerea profesorului de dans este un pas important pentru a deveni un bun dansator, asa ca stabileste o intalnire sa mergi sa-l cunosti inainte de a-ti face un abonament si de a incepe efectiv cursurile.

4. Viziteaza studioul de dans

Fa-ti putin timp sa vezi locatia in care se vor desfasura cursurile. Observa care e atmosfera si metodele de lucru cu elevii. La fata locului s-ar putea sa vezi lucruri care iti plac si te vor ajuta sa iei o decizie in favoarea unei sali, sau, dimpotriva, te pot convinge ca locul acela nu e pentru tine.

5. Afla care sunt costurile

Daca ai gasit anunturi pe internet sau in Pagini Aurii, s-ar putea ca preturile listate acolo sa nu mai fie de actualitate. Intreaba exact care sunt preturile, ce discounturi sau bonusuri pot oferii, de ce alte servicii mai poti beneficia in locatia respectiva. Preturile pot varia in functie de localizarea salii, experienta si profesionalismul instructorului, precum si de dotarile/ serviciile conexe oferite.

6. Asista la o ora de curs

Inainte de a-ti achizitiona un abonament poti cere sa participi la o ora de curs. Vei vedea astfel pe pielea ta cum stau lucrurile, cum te simti si daca iti place.

Tips:

  • poti cere recomandari de sali de dans prietenilor, colegilor, vecinilor etc.
  • Nu fii timida si mergi sa vezi la fata locului cum se desfasoara o ora de curs!
  • Nu te limita doar la un stil de dans, incearca mai multe la inceput sa vezi care ti se potriveste mai bine!

Distractie placuta!