Înscrieri la tel : 0726.006.694

Accesorii Photo Booth Props

Curentul Photo Booth Props a ajuns si in Romania 🙂 . Startul l-am dat in 2013 si intr-un an de zile am ajuns liderul de piata in confectionarea propsurilor personalizate din carton/lemn/forex/plastic/mucava. Furnizam propsuri pentru cele mai cunoscute cabine foto si organizatori de evenimente : cabinafoto.com, photochic.ro, cabinacuzambete.ro, stanmiles.ro, momentos.ro, instafun.ro, funphotobooth, etc.

OFERTA !  Set cu 50 de piese din carton (buze,mustati,ochelari,palarii,papioane) costa 90 lei    

OFERTA ! Pret :10 placute / 150 lei
GRATIS : Iti alegi culorile si textele !
Toate produsele sunt unicate si realizate din material plastic de calitate.

! Pentru alte modele si dimensiuni va rugam sa ne scrieti  pe pagina de Facebook:

—->> Apasa Aici <<—-

sau puteti sa ne scrieti pe email: ladyarchitecthandmade@gmail.com             

Din ce in ce mai multi oameni apeleaza la accesorii creative cu ajutorul carora inveselesc momentele importante din viata lor. Fie ca este vorba de o nunta, un botez sau o petrecere tematica, accesoriile vesele reusesc sa aduca o nota aparte evenimentelor.

Modelele de mai jos sunt confectionate de Photo Props Romania si fotografiate de Click Photography

Pentru NUNTI

Sunt ideale pentru sedintele foto dedicate mirilor, in ziua nuntii, la petrecerea burlacului sau a burlacitei, pentru scurte sesiuni foto impreuna cu domnisoarele sau cavalerii de onoare sau cu invitatii de la nunta, pentru amenajarea mesei de prezidiu, aranjarea unui colt vesel de imortalizat zambete in cadrul nuntii.

In aceasta categorie intra prea-cunoscutele modele de mustati, buze, ochelari, papione  literele volumetrice de pe masa de prezidiu, pancarde cu diverse mesaje in stricta legatura cu mirii, mesaje cu nota tematica pentru nuntile cu diferite teme, rame de diferite dimensiuni pentru realizari de fotografii cat mai haioase.

Pentru VIP PARTY / PETRECERI TEMATICE / PETRECERI CORPORATE

In aceasta categorie intra absolut orice tip de model ales de dumneavoastra. Garantam executia oricarui tip de accesoriu.
Tot ce trebuie  sa faceti este sa ne apelati, ne dati cateva date pentru a ne face o idee despre petrecerea la care participati, iar de restul ne ocupam noi.

Pentru BOTEZURI

Nici pe pitici nu i-am uitat. Putem realiza o varietate mare de modele pentru petrecerile de botez, sedintele foto cu parinti si copii, cu bunici, fratiori sau surioare mai mici sau mai mari. Accesoriile pentru copii sunt gandite astfel incat acestia sa le foloseasca in maxima siguranta. Modele se pun la dispozitie de catre noi sau impreuna cu dumneavoastra punem in practica idei si modele noi.

Mai jos aveti cateva capturi cu mesajele clientiilor de pe pagina noastra de facebook.Propsurile personalizate au termen de executie intre 4-10 zile in functie de cantitate.Va asteptam si pe voi cu o comanda 🙂

testimoniale_props_4 testimoniale_props_3 testimoniale_props_2 testimoniale_props_1

Vino si tu pe pagina noastra de Facebook
FirstDance.ro este o scoala de dans din Bucuresti care oferta lectii atat amatorilor, cat si profesionistilor. Este timpul sa inveti sa dansezi!
Bucuresti
Romania
contact@firstdance.ro
0726.006.694